Dana Glasfilt Grundet 4933

519,00 DKK

Ingen bedømmelse

Dana Grundet glasfilt 115 g er stærk i alle retninger. 

  • Bredde 100 cm.
  • længte 25 mtr.
Model/Varenr.: Dana 4933
Lagerstatus: 2-4 HVERDAGE
stk.

Dana Grundet Glasfilt 115 g

Dana Grundet glasfilt 115 g er stærk i alle retninger. Den er forgrundet med vævfylder hvilket betyder at Dana grundet glasfilt 115 g er let at sætte op. Dana grundet glasfilt kan overmales når limen er tør.

Ved opsætning af Dana Grundet glasfilt er det vigtigt at overfladerne er så ensartet og jævne, da filten ikke kan skjuler ujævnheder, så som huller og buler.

Til opsætning benyttes en vævlim, som rulles på væggen i et ensartet og jævn lag med en malerrulle. Dana Grundet glasfilt udglattes med en vævspartel. Sørg for at filten bliver trykket fast i den våde lim. 

Dana Grundet glasfilt males med en god maling. Det anbefales 2 gange for at opnå et pænt resultat.

Dana Grundet Glasfilt 115 g: Skab Smukke Overflader med Randers Farvecenter

Når du vælger Dana Grundet Glasfilt 115 g fra Randers Farvecenter, får du ikke kun et produkt af høj kvalitet, men også den ekspertise og service, der sikrer det bedste resultat for dit projekt. Vores medarbejdere står klar til at vejlede dig i både butikken og online, så du kan føle dig tryg ved dit køb.

Husk, at for det mest holdbare og æstetisk tiltalende resultat, er det vigtigt at følge anvisningerne nøje og anvende de anbefalede produkter. Med Dana Grundet Glasfilt 115 g er du sikret en stærk og jævn overflade, der vil fremhæve din boligs skønhed i mange år frem.

Besøg os i butikken eller på vores webshop for at købe Dana Grundet Glasfilt 115 g, og tag det første skridt mod en smukkere og mere holdbar overflade i dit hjem. Vi glæder os til at hjælpe dig hos Randers Farvecenter.

Anvendelsesområde

  • God på områder hvor man ønsker en stærk overflade
  • Større kontorområder, skoler, institutioner, vådrum, nybyg

Produkt fordele

  • Giver flot, glat og ensartet overflade. Det anbefales dog at man overmaler to gange
  • Den er stærk, stabil og holder godt
  • Nem at opsætte

Kommentarer 0